L’Ajuntament de Setcases actualitza el mapa de senders del municipi on s’inclouen les rutes del Parc Natural i Itinerànnia a Setcases

Des de l’Ajuntament de Setcases, s’ha treballat conjuntament amb els tècnics del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, amb la Xarxa de Senders d’Itinerànnia i els responsables de Turisme del Ripollès, per tal d’actualitzar el mapa de senders del municipi.

Aquest fet ens ha permès:

1.- Promocionar les 4 rutes oficials del parc natural que passen pel terme municipal de Setcases i incloure un QR que l’enllaça amb Wikiloc del Parc Natural, per tal que els usuaris puguin seguir les rutes des d’aquesta plataforma.
2.- Incloure les rutes de la Xarxa de Senders d’Itinerànnia que passen pel terme municipal de Setcases i que ens enllacen amb els pobles veïns. Un enllaç QR també ens permetrà trobar i seguir aquestes rutes en línia.
3.- Hem inclòs alguna de les rutes locals, que es poden seguir de forma autoguiada a través de l’APP Natura Local, ideal per descobrir el patrimoni natural de Setcases i descobrir el nostre entorn.

Aquest fulletó el podreu descarregar a la pàgina web setcases.cat i ben aviat estarà disponible en format paper a les oficines de turisme del Ripollès i establiments turístics de Setcases.

Aquesta actuació s’ha finançat amb les subvencions destinades als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 per a l’any 2022, de la Direcció de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, DACC i FEADER.

 

ENLLAÇ MAPA SENDERS DE SETCASES- PDF