Miradors

Mirador_2 Mirador_3 Mirador_4 Mirador_5 Mirador_6 Mirador_7 Mirador_8 Miradors_1 vallter-2000-taula-panoramicaMirador Costa Brava

 

A Setcases trobareu molts miradors naturals, des d’on podreu gaudir del fantàstic paisatge natural que ens envolta. Direcció l’Estació d’Esquí de Vallter i el Parc Natural de la Capçalera del Ter, i trobareu ubicats els següents:

Mirador del Forat de l’Olla: ubicat a uns 5 km de Setcases, des d’on podreu gaudir de les vistes sobre el Riu Ter, Gra de Fajol, Pastuira, etc.

Mirador del Collet de Xuriguera: ubicat al costat del forat de l’olla des d’on es gaudeix d’una esplèndida vista de la Vall del Carlat.

Mirador de la Baidana: Situat a la pista forestal que uneix Setcases amb Espinavell, a uns 6 km de Setcases, i des del qual, es pot contemplar gran part del terme municipal de Setcases, així com la majoria dels cims més importants.

El Balcó i Mirador de la Costa Brava: Ubicat a la cota 2535 m a davant de la Cafeteria Les Marmotes, on podreu pujar per les pistes a peu o amb el mateix Telecadira que us deixarà al costat.