Mesures per fomentar la convivència i el civisme

L’Ajuntament de Setcases vol fomentar, impulsar, aconseguir que les conductes i actituds de les persones que viuen o conviuen a Setcases, s’adeqüin als estàndards mínims de convivència, amb l’objectiu de garantir el civisme i de millorar, en conseqüència, la qualitat de vida a l’espai públic.

Des del consistori s’apel·la a la responsabilitat de tots. Només es demana l’empatia necessària per poder conviure entre tots i no malmetre la imatge del poble de Setcases.

Obrim un espai on denunciarem l’incivisme.


Zona d’autocaravanes a l’entrada de Setcases. Data: 12/09/2022

Diuen que viatjar amb autocaravana, camper o furgoneta és una filosofia de vida. Els qui viatgen amb aquests vehicles es defineixen, majoritàriament com a persones amb esperit inquiet i aventurer, amb una gran estima per la natura i un respecte enorme pel medi ambient. Persones que no busquen només fer turisme, sinó que volen ser viatgers: integrar-se a la cultura i a la societat d’aquells llocs que visiten i deixar sorprendre’s per allò que no apareix a les guies de viatge. Una filosofia de vida per descobrir el món i la natura sobre quatre rodes.

És per aquest motiu que es va habilitar un espai perquè aquestes persones poguessin gaudir del nostre entorn.

Com sempre, no es pot generalitzar, i no ho volem fer, perquè primer de tot nosaltres compartim la mateixa filosofia, però pensem que molts dels usuaris d’aquesta zona encara l’han de descobrir, polir, millorar o fer-la seva.

Us informem que a pocs metres i a l’entrada del poble (rotonda a mà esquerra) hi ha una gran àrea de reciclatge i de recollida de deixalles de fàcil accés. Volem un Setcases net i una bona convivència amb tothom.

No volem una zona d’autocaravanes a Setcases així:


Pont del 6 de juny de 2022


Aquestes festes de Setmana Santa a Setcases:

Reciclar = dipositar les deixalles al contenidor que toca. Tirar les deixalles al contenidor que toca no és responsabilitat del personal de neteja municipal ni dels residents. La responsabilitat és de la persona que genera els residus. Cadascú ha de tenir cura de dipositar les seves deixalles al contenidor que toca. D’aquesta manera, tots podrem gaudir d’un poble més ordenat i net, i aconseguirem de pagar menys per la recollida de residus en fer un millor reciclatge.

Foto tirada un dilluns a la zona del Punt de recàrrega del vehicle elèctric.

INCIVISME - ESCOMBRARIES FORA EL CONTENIDOR QUE TOCA