Benvinguts!

Setcases, un petit tresor als peus del Parc Natural de les Capçaleres del Ter: vine a gaudir de la muntanya, la natura i la bona gastronomia.

Setcases va néixer fa més de 1.000 anys en una vall alta del Pirineu, vora els primer trams del riu Ter, a 1278 m d’altitud. Des de ben antic, les riqueses del seu entorn han estat objecte de visita dels amants de la muntanya i la natura.

Setcases, és un poble pintoresc, amb cases, carrers i carrerons de pedra acuradament restaurats que guarden tot el regust tradicional. Aquest antic nucli rural ha esdevingut un dels punts més turístics de la comarca gràcies a la proximitat de les pistes d’esquí de Vallter 2000, i a l’espectacularitat del seu entorn. Un entorn natural i paisatgístic privilegiat, amb una gran oferta, tant gastronòmica com hotelera, dins d’un ambient rural i tranquil.

Des de Setcases arrenquen múltiples camins i rutes cap als cims més alts i les valls més pregones. El paisatge a Setcases es viu amb els 5 sentits: admirant el seu entorn verd i exuberant, palpant la delicadesa dels prats, escoltant el murmuri de l’aigua, respirant
la puresa del seu aire i tastant l’exquisida gastronomia plena de productes de proximitat.

L’oferta turística del municipi no us deixarà indiferent:
Rutes amb bicicleta de carretera i BTT, rutes amb 4×4, itineraris per senders que transcorren paratges d’alta muntanya, esports d’hivern: raquetes de neu, esquí de muntanya i esquí a Vallter2000; i una gran oferta lúdica i cultural: Fira de les Herbes (juny), Cap de Setmana Ramader (Agost) i Fira del Bolet (setembre), actuacions musicals dins l’església de Sant Miquel amb l’espectacular retaule barroc de fons, curses esportives, activitats per la mainada….