Esquí

 

Estació d’esquí de Vallter 2000

Escapa’t per descobrir

Amb gairebé 35 anys d’activitat com a pista d’esquí, Vallter 2000 es troba en un cercle d’origen glacial (cercle de Morens – Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases.
Envoltada de cims, alguns d’ells sobrepassen els 2.800 metres, la base de l’estació està situada a 2.000 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter. La seva privilegiada a situació geogràfica permet contemplar una panoràmica única i excepcional. Des de la cota 2.535 m s’albira la badia de Roses i el cap de Creus (Costa Brava). Aquesta proximitat al mar fa que les borrasques de llevant deixin gruixos de neu que poden sobrepassar el metre d’alçada. Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus.

Escapa’t per fer esport

Vallter 2000 disposa d’11 remuntadors mecànics:
2 Telecadires
5 Telesquís,
3 Cintes transportadores
1 Telecorda, A més, la neu està garantida gràcies els 84 aspersors.


Escapa’t per gaudir

La proximitat i l’oferta de serveis permeten poder gaudir tranquil·lament de la jornada d’esquí a Vallter. Venda de forfets, armaris guarda esquís i consigna a peu de pistes. Lloguer de material modern. Botiga d’esports oberta temporada d’hivern i d’estiu. Centre mèdic amb personal qualificat. Zones de pàrquing gratuïtes i per abonats. Jardí de neu equipat amb telebaby. Escola d’esquí amb més de 40 professors titulats. Neu assegurada a la major part de l’àrea esquiable i màxima seguretat.

Informació:

Vallter 2000
Estació d’Esquí i Muntanya
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Tel. 972 13 60 57
www.vallter2000.com

WEBCAM: http://www.vallter2000.com/webcam/index.php