1r Concurs d’Instagram de la Festa Major de Setcases 2023

Alegria, que és Festa Major!  Agafeu el mòbil, feu fotografies, i participeu en el concurs d’Instagram. La teva fotografia pot tenir premi!

  1. Les imatges han de transmetre alguna emoció de la Festa Major de Setcases.
  2. És necessari que la fotografia s’hagi fet entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre de 2023 i que la publicació inclogui l’etiqueta #festamajorsetcases2023
  3. Heu de ser seguidors del compte d’Instagram de l’Ajuntament de Setcases: @ajuntamentsetcases.
  4. El termini màxim de participació és el dimarts 3 d’octubre a les 23.59h. Teniu un dia per descansar i reflexionar sobre quina és la vostra millor imatge.
  5. Els afortunats seran escollits per un jurat compost per membres del consistori.

BASES DEL CONCURS

●    Ser seguidor o seguidora del compte d’Instagram @ajuntamentsetcases

●    Tenir un perfil públic. Si no, no podrem veure la teva foto!

●    La imatge s’ha de fer  entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre de 2023.El termini màxim de participació és fins al dimarts 3 d’octubre de 2023 a les 23.59h.

●    Cal utilitzar l’etiqueta o hashtag #festamajorsetcases2023. Això no exclou que se’n puguin usar d’altres relacionades amb la festa.

●    La participació en el concurs és gratuïta i s’hi pot participar tantes vegades com es vulgui. Tot i això, cap participant podrà rebre més d’un dels premis atorgats.

●    La participació en el concurs suposa donar el consentiment a l’organització per fer servir el seu nom i la imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

●    La imatge no pot incloure cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

●    La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.

●    L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

●    L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major i que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

●    En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada, l’organització no se’n farà responsable.

●    Les fotografies que no compleixin les bases establertes o que, tot i complir-les, puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. A més, l’organització es reserva el dret de denunciar aquestes fotografies i demanar-ne l’eliminació.

JURAT I GUANYADORS

●    Un cop hagi passat el termini de participació, es farà una selecció de deu fotografies. El jurat estarà format per membres de l’Ajuntament de Setcases.

●    Els noms de les persones guanyadores es faran públics a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Setcases: página web: www.setcases.cat, Instagram i Facebook.

●    Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb l’Ajuntament de Setcases a través del mateix compte d’Instagram, per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

DRETS D’IMATGE I ÚS DE DADES

Drets d’imatge
Els drets d’imatge de les fotografies realitzades seran sempre propietat de l’autor o autora i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin algun premi cediran a l’Ajuntament de Setcases els drets per utilitzar-les (no per a usos comercials), sempre esmentant l’autor de la fotografia.


Ús de dades
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Setcases. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís per posar-se en contacte amb els guanyadors, a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics a través dels canals indicats. 

PREMIS (a determinar)