25è Festival de Música de la Vall de Camprodon

El Festival començarà el 24 de juny i s’allargarà fins al 21 d’agost amb un total de sis concerts als municipis de la Vall: Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

A Setcases, gaudirem del concert de Cesk Freixas el pròxim dissabte 6 de juliol a les 17 h. Taller xerrada i a les 19h Concert.

CESK FREIXAS

A SETCASES

Dissabte 6 de juliol de 2024 a la Sala dels Estudis

Cesc Freixas | © AMBIDERAIMON.CAT

Cesc Freixas |

PRESENTA LA MEVA SORT

Cesk Freixas és més que un cantautor. És un narrador d’històries apassionat que ha deixat la seva empremta a través de nou discos, tres llibres de poesia i tres contes infantils. La seva gira actual, una retrospectiva dels 20 anys de carrera, ens convida a un viatge per les melodies que han marcat els Països Catalans.

Freixas evidenciarà un cop més la seva simbiosi única entre la cançó d’autor i la política, posant en valor la seva implicació en les lluites socials a través de la cultura. 

Aquest últim espectacle serà una oportunitat de retrobament amb les cançons que han teixit la seva carrera musical. L’escenari acollirà les cançons més sonades d’un dels cantautors més rellevants del panorama català com ho són “La Petita Rambla del Poble Sec”, “Aigua” i “La princesa de la revolta”.

Cesk Freixas, veu i guitarra
Víctor Nin, guitarra

TALLER—XERRADA: CESK FREIXAS, CANTANT, POETA I ESCRIPTOR DE CANÇONS

NOVETAT! T’agradaria conèixer en Cesk Freixas personalment? Doncs en tindràs l’oportunitat si t’apuntes al seu taller-xerrada previ al concert, on ell mateix t’explicarà el secret dels seus èxits, els seus processos creatius, les seves experiències, … i podràs fer-li les preguntes que consideris. NO T’HO PERDIS!

RESERVA LES TEVES ENTRADES A www.fmvc.cat

Preu:

A les 17h: Taller xerrada més concert: 16€

A les 19h: Concert: 11€