Els dies 8 i 9 d’abril, Setcases i Camprodon acolliran GastroPirineus, les Jornades Professionals de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus.

 
 
Els dies 8 i 9 d’abril torna la cuina en directe.
Torna GastroPirineus, les Jornades Professionals de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus. En la seva 9a edició, i per primera vegada en la seva història, el certamen se celebrarà en dues seus de la Vall de Camprodon. El dia 8 els actes es portaran a terme entre l’Estació d’Esquí de Vallter 2000 i l’Hotel la Coma de Setcases i el dia 9 els actes es celebraran al restaurant Cal Marquès, de Camprodon.
El dilluns dia 8, l’estació d’esquí de Vallter 2000, acollirà les sessions de cuina en directe de Jordi Vila, del restaurant Can Jepet de Setcases; o la d’Albert Formentí, de La Glorieta, de La Seu d’Urgell, en una sessió patrocinada pel consell comarcal Alt Urgell i Cadí. La cuina i els sabors aranesos arribaran amb Marcos Pedarròs, del restaurant Er Occitan, de Bossòst i d’Alejandro Borja Pérez, del restaurant Eth Triton, d’Arties, en una sessió de la mà de Torisme Val d’Aran i el Gremi d’Ostaleria dera Val d’Aran. Mentre que el mar i muntanya el portarà a l’alta muntanya en Quim Casellas, de Casamar (Llafranc). Per la seva banda, en Jordi Àvila oferirà una dinàmica sessió per a mostrar les grans -i inèdites- possibilitats culinàries dels productes del segell Girona Excel·lent.
La primera jornada es tancarà amb un sopar a l’Hotel La Coma de Setcases. Un àpat amb Producte del Ripollès i maridat amb vins i caves de Raventós i Blanc, que anirà càrrec dels xefs de l’Hotel La Coma, Jordi Vila (Can Jepet), i François Will (La Chaumière), i els joves estudiants de l’aula Hostaleria del Ripollès.